Az egészség a legfontosabb

Az egészség a legfontosabb

Sajnos a cicák is – úgy, mint az emberek és más állatok – rendelkezhetnek örökölt vagy szerzett betegségekkel.  Ezért kiemelt hangsúlyt helyezek arra, hogy a nálunk élő cicák, az általános, és a fajtára jellemző betegségre szűrve legyenek, és folyamatos állatorvosi ellenőrzés alatt álljanak. Rendelkeznek a szükséges oltásokkal, valamint bizonyos időközönként féregtelenítő pasztát kapnak.

A fajmacskák tápanyagigénye jelentősen eltérhet a házi macskáétól. Ez nem azt jelenti, hogy nehezebb a táplálásuk, egyszerűen csak arról van szó, hogy egyszerű, konyhai maradékokkal nem etethetjük ezeket a cicákat. Ezzel tisztában kell lenni, ha valaki egy ilyen cica vásárlása mellett dönt, mert a számukra megfelelő minőségű eledelek bizony nem olcsók.

Nálunk a szülők és a kölykök is a legjobb minőségű, szuperprémium tápokon nevelkednek, amely garantálja a fajtának szükséges optimális növekedést, a csontok, az ízületek, a fogak, a szőrzet és a szívizomzat egészséges fejlődését.

Cicáim a tápok mellett főételként minőségi, megbízható forrásból származó csirke- és marhahúst, jutalomfalatként természetes szárított húson kívül pedig párolt halat is esznek.